A Spirit Flow – Lélekáramlás szimbóluma

mi_az_a_spirit_flow_141114A spirit flow – lélekáramlás szimbóluma a nullából kiinduló és kilenc rétegen keresztül folyamatosan táguló, egymásba fonódó lemniszkáták (végtelen jelek) sora, amely egy szív alakban teljesedik ki.

A nulla jelképezi a kiinduló pontját az életnek. Ebben a „semmiben” benne van a „minden” lehetősége is. A végtelen jelek sora a végtelen lehetőségeket szimbolizálja. A lehetőségből azonban csak akkor lesz „valami”, ha elindulunk az úton.

A kilenc réteg az emberi élet 9 ciklusát jelképezi. A kiteljesedésnek 9 fokozatát a nullából kiindulva, alulról felfelé.

  1. a Teremtés – az új elindítása
  2. az Együttműködés – másokkal
  3. a Boldogság – örömöt találni a célban
  4. a Stabilizálás – keretet adni a célnak
  5. a Szabadság – az egyéniség felvállalása
  6. a Szépség és a szeretet megélése
  7. a Tudás – ami a cél eléréséhez szükséges
  8. a Küzdelem – a felmerülő problémák legyőzése
  9. a Kiteljesedés – a Cél elérése

A szív alak üzenete, hogy a szívével „gondolkodjon”, azaz hallgasson a megérzéseire.

Hogyan működik a Lélekáramlás szimbóluma?

Annak, aki viselni kezdi ezt a szimbólumot azt tanácsolom, először tűzze ki a célját. Ez lehet párkapcsolat, üzleti vállalkozás, személyiség fejlődés, egészség vagy valami veszteségből, mélypontról való feljövetel. Képzelje el, hogy a nullpontról elindulva fog változni lépésről-lépésre az élete. Bízzon magában! Minden egyes szintnél gondolkodjon el azon, mit kell tennie célja eléréséhez a problémájával kapcsolatban. Ezt a tervet gondolatban vetítse rá a szimbólumra. Ekkor a szimbólum életre kell és egy energetikai eszköz válik belőle. A viselés során folyamatosan kapja az energetikai információkat a kitűzött céllal kapcsolatban. A szimbólum működni kezd úgy, hogy tudatalattijára hatást gyakorol.

Új cél kitűzésekor a szimbólumot meg kell tisztítani (fizikálisan és mentálisan is) és újratölteni a fentiekben leírt módon.