Dr. Kézdi Andrea online tanfolyamai 2022 I. félév

Csak online tanfolyamok indulnak!

Életünk kódjai – Numerológia I. Alapmodul tanfolyam indul

A modul 8 alkalom

Időpont: 2022. január22-től március 12-ig, 9:30-tól 12:30-ig tart, minden szombat délelőtt online. A tanítás Zoom-on keresztül történik.

Minden alkalom utáni hétfőn este 18 órától konzultációs lehetőség!

A részvevők megtudhatják, hogy a születésükkor kapott „kódok”, azaz a születési nevük, évük, hónapjuk és napjuk hogyan befolyásolják az életüket. Megtanulhatják hogyan alakíthatják át sorsukat a kódok ismeretében és hogyan éljék az életüket a számok sorrendjében, vagyis hogyan fordíthatják előnyükre az élet ciklikus változásait.

A tanfolyam másnapján a rögzített anyag letölthető és bármikor visszanézhető, így az sem marad le, aki éppen nem tud aznap kapcsolódni.

Részvételi díj: 73.000.- Ft

Lélekáramlás – Numerológia II. haladó modul online tanfolyam

Az emberi kapcsolatok: érzelmi kötések és az energetikai családfa

A haladó tanfolyam témája a kapcsolatok vizsgálata. Két ember közötti érzelmi kötések és az energetikai családfa felállítása.

Dr. Kézdi Andrea haladó tanfolyamán olyanok vehetnek részt, akik a numerológia alapjaival már tisztában vannak. Most egy teljesen egyedi módszer segítségével megtanulják feltérképezni egy ember kapcsolati rendszerét a szüleivel, testvéreivel, párkapcsolatával és gyerekeivel, vagy bárkivel, akire kíváncsiak.

Időpontok: 2022. május 8, 15, 22, 29 vasárnap délelőttönként 9:30-tól 12:30-ig.

Konzultációs lehetőség hétfő esténként 18 órától.

Az oktatás Zoom-on keresztül történik. A haladó tanfolyamok online elérhetők, rögzíthetők és bármikor visszanézhetők. Az egyes alkalmak előtt írásbeli anyagot is kapnak a hallgatók, a végén oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

Részvételi díj: 73.000.- Ft

TITKOK KÖNYVE: TAROT

A nagy és kis Arkánumok világába kap betekintést a hallgató.

A tanfolyam érdekessége, hogy nem csak a kártyavetéssel ismerteti meg a résztvevőket, hanem a titkos beavatási út segítségével a tarot kártyák új értelmezését is megmutatja és feltárja a párhuzamos jövők lehetőségeit.

Időpont: 2022. január 22-től március 12-ig, 14-től 17 óráig tart, minden szombat délután online.

Minden alkalom utáni hétfőn este 17 órától konzultációs lehetőség!

A tanfolyam másnapján a rögzített anyag letölthető és bármikor visszanézhető, így az sem marad le, aki éppen nem tud aznap kapcsolódni.

Részvételi díj: 73.000.- Ft

Aki a numerológián délelőtt és a tarot tanfolyamon délután is részt vesz 10 % kedvezményt kap minkettő árából. Az ismétlők, régi tanítványok egyéni kedvezményt kapnak a jelentkezéskor.

A részletekről érdeklődi és jelentkezni a drkezdiandrea@gmail.com címen lehet.