Egyéni elemzések

A találkozáson az alábbi lehetőségek közül választhat:

Kártyavetés

Igénybe lehet venni csak a kártyavetést, amihez tarot kártyát használok.

Ennek időtartama változó, min. 1 óra. Díja 20.000, – Ft

Sorselemzés (Numerológiai útmutató az élethez)

Ehhez a személyes adatait kell előre megadnia (születési és használt név, becenév, év, hó, nap), ebből készítek egy numerológiai elemzést. Találkozásunkkor ezt részletesen elmondom és utána az Ön által feltett kérdésekre válaszolok tarot kártyával. Az elemzéshez tartozik egy részletes írásbeli anyag is. Egy ilyen elemzést egyszer kell elkészíteni és egy életre szólóan ad útmutatást. Feltárja az előző életekből hozott karmikus adósságokat is.

Mindez kb. 1,5 – 2 óra együttlétet igényel. Díja: 60.000, – Ft

+ Energetikai családfa© felállítása

A Sorselemzéshez kapcsolódik, külön nem kérhető. Ehhez meg kell adnia mindazon személyek nevét és születési dátumát (pl. szülő, gyermek, férj, feleség stb.) akikkel kéri az összevetést. Ezt az elemzést a Spirit Flow® módszerével végzem.

Időtartam a Sorselemzéssel együtt: kb. 3 óra Díja: 40.000, – Ft (a sorselemzéssel együtt: 100.000.- Ft)

Energia-programozás©

Lehetőség van az úgynevezett energia-programozásra is a Spirit Flow® módszerével. Ez kis figurákkal történik és a jövő befolyásolásának eszköze. Itt saját maga látja a jelenlegi problémáit és a segítségemmel átrendezheti a jövőjét.

Időtartam: 1 – 1,5 óra Díja: 30.000.- Ft

Természetesen egyes elemek összevonhatóak, együtt is lehet őket kérni. Pl. sorselemzés energiaprogramozással, vagy teljes sorselemzés energetikai családfával stb.

Előzetes bejelentés alapján dolgozom, a pontos időpontot egyeztetni kell. 

Az elemzésről felvételt kell készíteni, az energia-programozás lépéseiről fotókat is. Ez bármelyik okostelefonnal megoldható. Szükség esetén én is meg tudom oldani a rögzítést, de a fájlok nagysága miatt a letöltést meg kell oldani.

Lehetséges Skype-on, FaceTime-on, Messenger-en vagy Zoom-on is kérni elemzést. Sajnos az energia-programozást csak személyesen lehet megcsinálni, az a távolból nem megoldható. Az a tapasztalatom, hogy ez a módszer világosan megmutatja az elakadásokat és magában hordja a feloldozás lehetőségét is. A sorselemzés feltárja az egész életfolyamát egy embernek, az energetikai családfa segítségével a kapcsolati viszonyok kialakulására és problémáira lehet rálátni. Mindig használok tarot kártyát is, mert az ad választ az aktuális kérdésekre. 

E-mail cím: drkezdiandrea@gmail.com

Telefon: +36-30/456-2635

Az Energetikai családfához az alábbiakat kell megadnia:

A saját születési adatait, azaz a születési teljes nevét, a jelenleg használt nevét és születési dátumát. 

Ezeken kívül:

A szülei nevét (amit a születésekor viseltek, tehát az anya esetleges asszonynevét) és születési dátumát,

amennyiben vannak testvérei, az ő adataikat,

amennyiben vannak gyermekei az ő teljes születési (anyakönyvezett) nevét és születési dátumát,

a férje/ felesége/ párja /ex adatait,

és esetleg azon személyek adatai, akik nagyon közel álltak önhöz (pl. nagyszülő, mostoha, barát stb.) vagy nagyon kíváncsi a kapcsolatukra.