Hogyan léphetünk be a csodák világába?

Sokszor vágyunk arra, hogy valami csoda történjen az életünkben. Néha imádkozunk is érte, vagy csak titokban vágyunk valaminek a bekövetkezésére és van, hogy úgy érezzük segítségre van szükségünk ahhoz, hogy a céljainkat elérjük.

Lehet, hogy szerelmet szeretnénk, vagy kapcsolatunkkal vannak problémáink. Aki beteg, az gyógyulni szeretne. Néha a munkánk ellátásához, vagy egy állás megszerzéséhez kellene egy ki segítség.

Bármin is szeretnénk változtatni az életünkben sokszor várjuk a csodát. Nagyon régóta tanulmányozom a mágiát, gyakorlom a mindennapi kis varázslást és igazán sok embernek segítettem már önmaga megismerésében és problémáinak megoldásában. A legnagyobb csoda azonban mindig saját magammal történt. Már gyerekkoromban rájöttem, hogy bármikor megbetegíthetem magam. Ez jól jött, amikor nem akartam iskolába menni. Arra azonban már csak felnőtt koromban jöttem rá, hogy meg is tudom gyógyítani magam. Orvoshoz csak ritkán elsősorban szűrővizsgálatokra járok, gyógyszereket nem szedek és még soha nem voltam kórházban (kivéve két gyerekszülést).

Egyetemi tanulmányaim alatt sokszor tapasztaltam egy nagyon érdekes jelenséget. Bár nem készültem fel rendesen és úgy éreztem nem tudok semmit, amikor a feleletre került a sor nagyon jól teljesítettem. Úgy éreztem, mintha a vizsgáztató agyából olvasnám ki a kérdésre a feleletet és folyékonyan tudtam beszélni a témáról még akkor is, ha nem olvastam. Későbbi pályám során is sokszor „olvastam ki” mások agyából a gondolataikat és jó taktikaként alkalmaztam. Eleinte csak felhasználtam ezt a különleges képességemet, később azonban elkezdett érdekelni, hogy mitől működik. Vajon ez csak néhány ember különleges adottsága vagy megtanulható technika? A következő kérdésem az volt, hogy csak a magam örömére, hasznára alkalmazhatom-e ezt a tudást vagy másoknak is segíthetek?

Bevallom, elkezdtem varázsolni. Már fiatal koromban megfigyeltem, hogy hogyan tudok másokat befolyásolni. Amikor anyagi gondjaim voltak, pénzmágiához folyamodtam. Legnagyobb meglepetésemre működött. Ezek után mindent kipróbáltam, még a gyógyítást is.

Tovább kutattam a választ az alapvető kérdésre: kiváltságosok adottsága vagy bárki által elsajátítható technikáról van szó?

A válasz csak nemrég érkezett meg számomra, méghozzá egy modern és még elég fiatal tudomány a kvantumfizika jóvoltából. Ez a tudomány igazolta mindazt a tudást és annak felhasználását, ami az ősi mágusok titkát is felfedte. Megértettem végre azt is, hogy mitől működik kedvenc eszközöm, a tarot kártya, amelyről könyvet is írtam (A titkok könyve: Tarot).

Ma már mindenki tudja, hogy az anyag és maga az ember is végső soron energiából áll. Kvantumszinten minden energiából épül fel, és ez az a szint, ahol a csodák megtörténnek. Hogyan léphetünk be a csodák világába? Nem kell képzett tudósoknak lennünk ahhoz, hogy elkezdjük használni az energiát és rácsatlakozzunk a nekünk éppen szükséges morfogenetikus mezőre. A morfogenetikus mező fogalmát Rupert Sheldrake biológus és író vezette be. Ezt a fogalmat használja a kvantumfizika tudománya. A mágusok sokféle elnevezést használtak erre: asztrális hullámok, asztrálfény, Akasha krónika, a Beszélő Fény Krónikája, stb.

A mágusok valamikor titkon őrzött tudása most felszínre került és a modern tudomány segítségével igazolást is nyert a létezése. Bármikor, bárki rácsatlakozhat arra a morfogenitikus (információs) mezőre, amire éppen szüksége van. Amikor létrehozunk és elfogadunk egy olyan tudatossági modellt, amelyik engedi, hogy átlépjük a fizikai határainkat, akkor belépünk a csodák birodalmába. Sokkal több csoda történne az életünkben, ha egyszerűen észrevennénk a mást, az újat.

Változtatni úgy tudsz az életeden, betegségeden, kapcsolatodon, pénzügyi helyzeteden, hogy először megfigyeled magad „kívülről”. Ezt egy módosult tudatállapotban történjen. Ez azért fontos, hogy valóban kívülről lásd magad és ne befolyásoljanak a hitrendszereid. Valószínűleg problémáid nagy része abból adódik, hogy felállítottál egy olyan szabályrendszert az életedben, amelyek megfelelnek környezeted elvárásainak. Nem hiszed el, hogy lehetőség van a változásra. Nem tudatos szinten zajlik a problémád elfogadása, tudattalanul irányítod az életed.

Sokszor mondják a betegek, hogy nem akarnak betegek lenni, de ez nem igaz. Fel lehet tárni azokat a lelki okokat, amelyek a betegségeket okozzák. Amikor megromlik egy párkapcsolat, sokszor tudattalanul mindent megteszünk, hogy még rosszabb legyen és ezzel magunk idézzük elő a válást. Amikor panaszkodunk rossz munkánk miatt, mi tehetünk arról, hogy nem élvezzük a munkát. Vagy olyan munkánk van ami nem okoz örömet, vagy olyan körülményeket teremtünk, ami nekünk nem jó.

Egy új önismereti és életvezetési módszer, a Spirit flow segít a fenti technikák elsajátításában. A változás rajtunk múlik!

dr. Kézdi Andrea