Hogyan vészeljük át a nehéz időket? 2. rész

A 2020-as év mindenkinek nagyon nehéz. A négyes számú évek mindig nehézséget okoznak, megakasztják életünkben az előrejutást. A különböző emberek más – más módon viselik a nehézségeket és másképp reagálnak az eseményekre. Hogyan tudjuk kihúzni magunkat a nehézségekből, megúszni a depressziót és túllépni a rosszkedven?

Attól függően, hogy mikor van a születésnapunk másképp reagálunk az eseményekre. Nézzük meg, hogy mi a teendője a különböző karaktereknek a nehéz idők átvészelésére, mi az, ami segítséget nyújt számukra a nehéz időszakokban?

A numerológia szabályai szerint a születésnapunk egyjegyű számát vesszük figyelembe, vagyis, ha valaki 10-e után született, akkor össze kell adja születésnapja számjegyeit és azt kell figyelembe vennie. (például, ha valaki 28-án született akkor 2 + 8 = 10 és 1 + 0 = 1).

Az 1-es (1, 10, 19, 28) születésnapszámú embernek cselekednie kell! Ebben az időszakban sem bírja a tétlenséget, nehezen viseli a karantént, a bezártságot. Nem zárkózhat be, muszáj csinálnia valamit, hogy megoldja a problémákat. Az ő feladata, hogy tartsa a lelket másokban és őket is cselekvésre ösztönözze. Mutatnia kell másoknak is az irányt, a kiutat a nehéz helyzetből.

Megerősítés: Meg tudom oldani a problémákat! Cselekednem kell! Nem adom fel!

A 2-es (2, 11, 20, 29) születésnap arra ösztönöz, hogy segíts másoknak. Fontos az együttérzés és a gondoskodás. Bár a járvány időszaka nem kedvez a vendégségeknek, de azért el lehet küldeni egy tál ételt vagy egy kis süteményt a családnak, barátoknak. Néha néhány telefon is elég, hogy a kapcsolataid megmaradjanak és ezzel is örömet okozhatsz másoknak. Ne legyél mártír!

Megerősítés: Segítenem kell másokon! Nem adom fel a kapcsolataimat! Nem  maradok egyedül!

A 3-as (3, 12, 21, 30) embernek meg kell tartani a jókedvét és optimizmusát. Kommunikálj az internet segítségével. Meg kell találnod a módját annak, hogy a nehéz helyzetből is a legtöbbet és legjobbat hozd ki. Tudatában kell lenned annak, hogy most is lehetsz sikeres. Ha semmi nem megy, akkor tanulj az internetről vagy nézd meg az összes elérhető filmet!

Megerősítés: Ebből a helyzetből is kihozom a legjobbat! Boldog vagyok és jól érzem magam!

A 4-esekre (4, 13, 22, 31) most tényleg nehéz idők jönnek. Túl kell élni ezt az időszakot. Lehet egy kicsit visszavonulni, nyalogatni a sebeket. Nem szabad erőltetni az előre jutást, ki kell egy kicsit várni a cselekvéssel. Itt az idő egy kis pihenésre és elmélkedésre!

Megerősítés: Elmúlnak a rossz idők, most kivárok. Nem kesergek azon, hogy nem jönnek elém a lehetőségek. Túlélem ezt is!

Az 5-ös (5, 14, 23) most sem fog leállni. Kihozza a legjobbat a helyzetből. Itthon is lehet utazgatni, sportolni vagy éppen tüntetni. Ideje új dolgokba fogni és reagálni az új kihívásokra, helyzetekre.

Megerősítés: Nem fogok leállni! Az én dolgom, hogy az új helyzetre is megtaláljam a megoldást! Könnyen és gyorsan reagálok az eseményekre!

A 6-os (6, 15, 24) minden helyzetben észreveszi a szépséget. Ha bezárják, akkor valami kreatív tevékenységet keres magának. Most végre azzal foglalkozhat, amit szeret. Azért fontos a biztonság és a megfelelő anyagiak, de ezt nem feltétlenül neki kell megteremtenie. Ha mégsem érzi magát biztonságban, ki kell találnia, hogy miből és hogyan kell megéljen.

Megerősítés: Az élet szép! Meg tudom teremteni a saját biztonságomat, nem szorulok mások tanácsaira és segítségére!

A 7-es (7, 16, 25) kicsit visszavonul most saját belső templomába. Itt az idő a jövő megtervezésére. Most nehéz a helyzet, de ha vége ennek a rossz időszaknak, valami másba, újba kell fogni. Ki vagyok, mit akarok az élettől, hogyan tovább?

Megerősítés: Itt az idő, hogy megtervezzem a jövőt! Most nem kell cselekednem, csak gondolkozni azon, hogyan tovább! Csendet kérek magam körül!

Egy 8-as(8, 17, 26) sosem adja fel! Megharcol a nehéz helyzetekkel is és a nehéz időszakot is a javára tudja fordítani. Még most is lehet gazdagodni, a bajból is lehet hasznot húzni. Nem csak magáért, de másokért is szívesen küzd. Lehet rá számítani.

Megerősítés: Nem adom fel! Ha kell, megküzdök az egész világgal! Soha nem leszek sem szerencsétlen,sem szegény!

A9-es (9, 18, 27) segítségére és önzetlenségére most is lehet számítani,bár most az ő lelkét is ápolni kell, tartani benne a reményt. Lehet, hogy nehéz megbirkózni a veszteségekkel, de meg kell tanulni az elengedést. Ne húzódjanak be a remeteségbe, nyissanak ajtót, segítsenek másoknak, ezzel magukon is segítenek.

Megerősítés: Túlleszek a nehézségeken! Kitartok, nem adom fel! Számíthatnak rám!

Mindenkinek tudnia kell, hogy a járvány és ez a nehéz időszak nem tart örökké. Mégis meg kell tanulnunk ezentúl másképp élni. Az értékrendünk átrendeződik, a valódi értéket nem az anyagi javakban, a pazarló életmódban, hanem az igazi emberi értékekben, a kapcsolatokban kell megtalálnunk. Most vészhelyzet van, túlélésre játszunk. Remélem a megerősítések mantrázásával (gyakori ismétléssel) mindenki segíteni tud magán. Én nyolcas karakter vagyok, így ez a megerősítés áll hozzám a legközelebb, amit mindenkinek ajánlok ismételgetni: Nem adom fel!

                                                                                  dr. Kézdi Andrea

Tagged under: