Milyen évünk lesz 2015-ben?

A numerológus előrejelzése

Numerológusként és tarológusként hosszú évek óta készítek előrejelzéseket a következő évre. Mindig nagy kedvvel tettem eleget a felkéréseknek és magam is kíváncsian fürkésztem a jövőt. Gondolom, sok embert érdekel a világ és a nemzet sorsa is, nemcsak a sajátja. Az egyes ember életét meghatározza a személyes éve, de soha senki nem tudja magát függetleníteni a környezeti hatásoktól. Most következő elemzésem általában a világ helyzetét és azon belül Magyarország kilátásait mutatja a 2015-ös évben.

Az elemzéshez két szám összehasonlítása és rezgéseik egymásra hatásának vizsgálata szükséges. A numerológia általános módszere szerint összeadjuk a számjegyeket addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Először az úgynevezett „UNIVERZÁLIS ÉV” számával dogozunk, ami jelen esetben a 2015. Összeadva e dátum számjegyeit a „8”-as egyjegyű számot kapjuk. Ennek a számnak a rezgése minden ember életében meghatározó lesz. A saját személyes évünk kiszámításánál -a születésnapunk betöltése után- a 8-as számot kell hozzáadnunk a születésünk hónapjához és napjához, hogy megkapjuk saját személyes évünket. Ebből is látszik, hogy az Univerzális évhatása minden egyes ember sorsára befolyással bír.

A másik szám, amit az előrejelzésnél használnunk kell az Univerzum „személyes évszáma”. Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy minden év születését január 1. napjától számítjuk. A következő év „születésnapja” tehát: 2015. 1. 1. Összeadva a számokat ez „10, tovább egyszerűsítve „1”.

Az elemzésnél elsősorban ennek a két számnak a hatásait kell tehát figyelembe venni.

Az sem mellékes, hogy a 2015 felosztható úgy is, mint 20 és 15. Ennek a két számnak az üzenetét a tarot kártya azonos számú nagy Arkánumai közvetítik felénk. A XX. Nagy Arkánum a „Végítélet” kártyája a feltámadást mutatja azt, hogy újjászületik a világ. A XV. Nagy Arkánum az „Ördög”. Mondanivalója: A világ újjászületik és jobb lesz azáltal, hogy kiegyenlítődik az emberek és az országok közötti különbség. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a 20-as szám egyjegyű számként (2) a tömegeket, a népet jelképezi, míg a 15-ös számjegyeinek összeadásával 6-ot kapunk, ami a válaszútat jelenti, vagyis azt, hogy a világ válaszút előtt áll.

Hogyan látja a jövőt tehát a numerológus a fenti számok tükrében?

A 2014-es év végén a világ gazdasága, pénzügyi helyzete és politikai stabilitása is megrendült.A világon mindenhol zavargásokkal találkozunk, több helyen folynak harci cselekmények. Véget ért az a korszak, amikor megváltoztathatatlannak hitték a politikai határokat.

A változás azonban hamarosan bekövetkezik. Nagy megújulás várható, azonban az új korszak eljövetele áldozatokat kíván. A mostani világunk gyógyíthatatlan beteg és szenvedése a meglévő rendszerekből, elsősorban a pénzügyi rendszerből adódik. A világ számára 2014 nem lesz boldog időszak. A 7-es és a 9-es is nehézségeket hozó év. Mindaz ami most történik velünk eddigi tetteink következménye, amellyel most kell szembenéznünk. A 7-es spirituális szám. Anyagilag semmi jót nem ígér, rengeteg akadályt és zűrzavart hoz az életünkbe. Ez az év áldozatokat vár tőlünk. A 9-es szám arra bíztat bennünket, hogy nézzük meg mi áll fejlődésünk útjában. A beavatás éve ez az emberiség számára. Azt mutatja, hogy magunk mögött kell hagynunk az eddigi életünket, fel kell bontani a meglévő szerkezeteket, hogy helyet csináljunk egy új világnak. Ez az előkészítés éve. Most lehetőséget kapunk arra, hogy az új világrend kialakulását elősegítsük. Ez az év a tervkészítés és az átmenet éve lesz. Átlépünk egy határt, amely az új világhoz vezet.

Még egy gondolat Magyarországról. Elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen időpontot vegyek alapul Magyarország numerológiai képletének felállításához. Először Szent István király koronázására gondoltam. Az köztudott, hogy 1000 karácsonyán koronázták meg, de a pontos dátumra is szükségem volt. Utána néztem és kiderült, hogy a pontos dátum a legújabb kutatások szerint 1001. január 1. Ez azért nagyon érdekes, mert az is felmerült bennem, hogy Magyarország születési dátumának 2012. január 1. napját veszem, hiszen az új Alaptörvény életbe lépésével országunk számára új időszámítás is kezdődött. Nos kiderült, nem kell választanom, mert bármelyik dátum mellett döntenék is az eredmény ugyanaz, hiszen az univerzális év számához csak a „születés” hónapját és napját kell hozzáadnom. Miután a magyar állam mindkét esetben 1. hó 1. napján született egyszerű a dolgom. Nem elhanyagolható tény, hogy ezzel a régi–új születési dátummal országunk együtt rezeg az Univerzummal.

Lehetőséget kaptunk arra, hogy –képletesen szólva- a hullámok hátán lovagoljunk és ne menjünk ellen a világban végbemenő folyamatoknak. Ez általában jót jelent és szerencsét hoz az országra nézve, de a 2014-es év nehézségeit talán elsőként fogjuk érezni. A tarot kártya azt mutatja, hogy Magyarország most sok bajjal küszködik, a legfontosabb értékeit kell mentenie. Az év első időszakát a hamisság, csalás, gonoszság és árulás jellemzi majd. Nyilvánvalóan ez összefügg a választásokkal. Nyugalmat hoz az életünkbe a választásokat követő időszak, eljön a tervek készítésének ideje. Pozitív változásokra számíthatunk és a határon túliak kivülről jövő segítségére is.

Tagged under:

, ,