Akasha krónika, az életerőd tere

Gondoltad volna, hogy minden tetted, és életed minden eseménye, de még a gondolataid is nyomot hagynak egy olyan kvantumtérben, amelyet a hagyomány Akasha krónikának hív? Mi ez a titokzatos tér és energia?

Az Akasha egy energia, amellyel együtt születsz le. Ez az energia magában foglal mindent és mindannak a lehetőségét, ami megtörténhet veled. Az Akasha krónika egy „archívum”, egy „könyvtár”. Az Akasha energia lejegyzett változata. A hagyomány szerint a Teremtés barlangjában mindenkinek van egy személyes kristálya, az őrzi ezeket az információkat. Ez a kristály időtlen, ez hordozza a „felettes éned” energiáját egész életedben. Az energia az ember halála után sem vész el, hanem átkerül az egyetemes kristályrácsra. Ez az információ nem csak neked, de minden embernek a rendelkezésére áll. Ebből a kollektív tudatalatti közös könyvtárból bármikor lehívhatsz információkat.

Amikor megszületsz, aktiválod a saját egyedi, személyes kristályszerkezetedet. Az életed során hozott minden döntésed, de még a gondolataid is tárolódnak azon. Az áramlás kétirányú, mert ebből a „könyvtárból” bármikor lehívhatsz információkat. Meditatív vagy fókuszált állapotban, regressziós hipnózisban betekinthetsz a korábbi életed feljegyzéseibe. A legcsodálatosabb, hogy mások összegyűjtött tudásához és tapasztalatához is hozzáférhetsz. Természetesen nem minden ismeret megszerzésére van engedélyed. Jelenlegi földi életed bizonyos energetikai szinten áll és csak annyira tekinthetsz be a fátyol mögé, amennyire a jelenlegi tudásod szerint fel tudod dolgozni az információkat.

Vajon honnan erednek félelmeid, fóbiáid, mélyen beléd rögzült viselkedési mintáid? Amikor rákapcsolódsz erre az információs mezőre megvizsgálhatod, hogyan jönnek létre ezek. A múltad ismerete és feldolgozása nagyon fontos ahhoz, hogy tovább léphess.

A legnehezebben felfogható számodra nyilván az, hogy ebben a térben nem csak az eddigi életed információi vannak benne, hanem a jövő lehetőségei is. Több lehetséges jövő áll rendelkezésedre. Te választhatsz közülük! Ráhangolódhatsz a lehetséges jövőkre.

Hogyan? Ennek elsajátításában segít egy új önismereti és életvezetési rendszer, a Spirit Flow®. Be kell hangolnod magad, hogy képes legyél belépni ebbe a nemrégiben tudományosan is igazolt kvantum térbe. Olyan ez, mint a régi televíziós készülékek hangolása volt. Először csak recsegő hangokat és néhány elmosódott képet látsz, amik gyorsan tovavillannak, mielőtt még be tudnád őket fogni. Amikor aztán végre sikerül egy képet beállítani, szép lassan kirajzolódik a történet. A legtisztább formában a nagy érzelmi traumák és lélekdrámák pillanatait őrzi meg a kristályrács, ezért először ezek jönnek elő. Kis gyakorlás után megérzed, hogyan működik ez a tér.

Már közhelynek számít, hogy meg tudsz változni, attól függően, hogyan gondolkodsz. A pozitív gondolkodás tényleg meg tudja változtatni az életed. Az új energia megérkezésével a Föld rezgése is megváltozott, a mágneses háló megváltozott és a kristály rács is elmozdult. A Föld másképp rezeg most, mint 1987 előtt. Az egész emberiség hatalmas változáson megy keresztül, a régi keretek felbomlóban vannak. Milyen lehetőségeket jelen ez a Te életedben?

Az új energiák használatával szabadon programozhatod a testedet és az életedet is. A Spirit Flow® rendszerében az Energiaprogramozás© feltárja a lehetséges jövődet. A feladat: a valóságodat létrehozó frekvenciarács programok megváltoztatása. A cél: hogy tudatosabb, jobb, egészségesebb életet élj.

El kell érned ezt az állapotot: „Bármivel is születtem, nem számít. Parancsolok a biológiámnak, az immunrendszeremnek és a tudatosságomnak. Isten egy isteni teremtménynek alkotott engem, hogy képes vagyok igénybe venni a múlt energiáit az Akashában … és teljes mértékben megváltoztatni a biológiámat, kinézésemet és ellenálló képességemet, amivé csak kívánom.” (Kryon)

Meg kell tanulnod hinni a csodákban, még akkor is, ha hitrendszered eddig ezt nem tette lehetővé. Lépj be az Akashába és mindennapivá válnak a csodák az életedben. Olyan korba léptünk, amikor a régi mesterek tudása mindenki számára elérhetővé válik. Meggyógyíthatod saját életedet. Kinyílt egy ajtó előtted, csak egy kis bátorság kell ahhoz, hogy belépj a csodák birodalmába.

dr. Kézdi Andrea